Старши треньорът на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов бе изключително разочарован от поражението на тима с 0:2 от Монтана в дербито от деветия кръг на Втора професионална лига.


"Не мисля, че играхме лошо. Получихме два нелепи гола. Много елементарен първи гол. Мога да кажа, че през първото полувреме имаше един съдия, а второто имаше втори съдия.

Искам да видя дали четиримата съдии ще опишат нещо, което аз видях. Имам три деца и мога да се закълна. На полувремето президентът на Монтана Румен Панайотов с Джамбазки псуваха и заплашваха третия съдия. Румен Панайотов го блъсна с ръце. Категоричен съм. Искам да видя дали ще бъдат взети мерки. Това може само в България да се случи. Футболът свърши на полувремето. Безобразно съдийство", започна Вуцов.

"Вървим напред. Най-големият ни проблем е късата пейка. Идват по-важни мачове. Ние не бяхме надиграни. Равностоен мач, който имахме шанс да спечелим. Имаме слабост пред гола. Не бяхме активни и при статичните положения.

Миналата година дойдох тук с Крумовград и загубихме. Казах на домакините, че ще влезем, а вие ще станете шести. Те станаха десети. Сега пак го казвам. Ние ще влезем, а те ще са шести. Да са спокойни. Ние загубихме една малка битка, но войната продължава", завърши опитният специалист.