Футболистът на Левски Марин Петков получи наградата си за играч на третия кръг от efbet Лига. Той говори за изминалия мач с Крумовград, контузията, която получи, и евентуален свой трансфер.

“Благодаря на всички, които са гласували за мен. Искам да благодаря на треньорите и моите съотборници. Индивидуалните награди са съвкупност от работата на целия отбор.

Мисля, че показахме характер, след като ни поведоха. Обърнахме ги и до почивката стояхме много добре. Второто полувреме може би не ни се получи играта и затова получихме изравнявахме.

Искам да благодаря на нашия медицински щаб. Възстанови ме много добре. Не е приятно да се контузиш в началото на сезона, но работих здраво и се надявам да си възвърна формата.

Във всеки мач показваме характер и се борим до последно. В някои от мачовете победихме след 90-ата минута. Просто вчера не се получи, но това не означава, че вчера не сме искали победата.

9

Най-удобно се чувствам отдясно. Играя на всички позиции, няма проблем да играя, където ми каже треньорът.

Ние сме футболисти, имаме работа на терена. Моята работа е само на терена и да се поддържам добре. Относно трансфери няма - нищо черно на бяло, това е истината”, заяви Петков.