Наставникът на Крумовград Неманя Миланович поздрави своите футболисти за спечелената точка при днешното 2:2 с Левски. 

„Мисля, че отворихме мача и контролирахме срещата. Можехме и да победим. Загубихме концентрация на статично положение, където Левски ни изравни. Второто полувреме играхме много добре и агресивно. Играхме играч за играч и имахме своите шансове. Честитя тази точка на момчетата. Искам да ги поздравя за характера, който показаха пред първото полувреме“.

Не се адаптирахме към играта на противника. Началните минути на второто полувреме бяха на много слабо ниво. Да се надяваме, че следващия път на такъв терен, ще сложим някакви играчи, с които ще имаме повече успешни единоборства, сигурно и аз имам вина някаква - на този терен не можем да си приложим играта. Всички мачове са ни трудни, ние сме Левски и всички играят на предела си срещу нас. 

Имаме представа как да противодействаме на Етър, на наш терен и с помощта на публиката, която не бива да губи интерес към нашия отбор, съвсем друга стратегия, съвсем друга игра срещу добре организиран съперник от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна, предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места", каза Николай Костов.