Старши треньорът на Марек Танчо Калпаков остана доволен от победата на своя тим над Марица. Дупничани се наложиха с 1:0 като гости и заеха третото място в класирането в Трета лига.

“Главно действащо лице са играчите. Марек се слави с характер. Повече от годината сме заедно, всички си знаем изискванията. Не се фаворизираме, знаем си възможностите. Искаме да изпитваме удоволствие просто от играта.

Никога не съм отличавал никого, отборната игра е нашата сила. Знаехме възможностите на Марица. Триото Маламов, Марчев и Домовчийски са играчи, които доскоро бяха в “А” група, класни играчи, но днес успяхме да ги парираме.

Марица съумя да ни набута в нашата половина, физическите ни сили ни напуснаха. Отпаднахме и физически последните минути. Марица е добър отбор, създаде ни ситуации и за наше щастие не успя да вкара.

Играем мач за мач. Нямаме цел “А” група, финансовите възможности не ни дават в момента. Искаме да се израдваме на победата, имаме тежка седмица, дано отпочинат момчетата”, заяви Калпаков.