Наставникът на Пирин Иво Тренчев даде мнението си след победата на своя тим над Хебър. “Орлетата” се наложиха с 2:1 като гости и записаха първи успех от началото на сезона в efbet Лига.

“Надявахме се силно. Този мач с Левски ни направи по-уверени и по-добри. Ако сме по-организирани в средата на терена, ще сме по-добри. Първото полувреме бяхме по-добре, но донякъде и увереността я нямаше. Ще продължим да работим. Второто полувреме бяхме по-нервни, но пак имахме добри ситуации, които трябваше да завършваме по-добре. Радвам се за момчетата. Тази победа ще ни даде увереност и надежда.

През паузата нямахме кой знае колко време да работим. Хебър за мен е един добър отбор с добър треньор като Любо. Той е един от най-добрите треньори. Тази победа ни дава увереност, че победихме един стойностен отбор. Нямаше я тази увереност, аз го оправдавам, но това е пътят.

Пирин издържа, но нашият отбор нещата са такива, че има момчета, които дойдоха по-късно. Трябва да наваксат. Ще настъпи умора и наказания, ще трябва по-бързо всеки да влезе в час и да вярваме, че ще трупаме точки.

Радваме се за тези три точки и продължаваме да се готвим”, заяви Тренчев.