"Изиграхме добър мач, имахме контрол върху мача, но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Пирин вкара голове и спечели, това е единствената причина. Трябват ни голове и влагане в мачовете до последно. Допуснахме някои лесни грешки, лесни, но окей, това ще го анализираме. Не подценяваме никой отбор, искаме победи и трябва да играем правилно и добре, въпреки че го направихме добре, не успяхме да вкараме голове. Играем добре, но и точките ще дойдат. 

 

Съжаляваме за загубата, но е част от играта. Всеки един от играчите ни може да вкарва голове, това го показахме в предните мачове, вкарваме голове. Не заслужавахме да загубим, но го има, спокоен съм, продължаваме да работим, следващ мач, следващ мач и така, кратко изявление. Това го има. 

Можехме да победим с три-четири, но загубихме с 1:2, стана вторият вариант, допуснахме грешки в определени моменти. Ще продължим да се готвим по начина, по който се готвим за всеки мач. Със спокойствие, увереност и самочувствие, да бъдат малко по-спокойни, на моменти бяхме прибързани", каза Ел Голеадор след поражението от "орлетата".