Тимовете на Берое и ЦСКА - София се изправят един срещу друг в мач от осмия кръг на efbet Лига. Срещата на стадиона под Аязмото започва в 21:15 и ще бъде ръководена от Радослав Гидженов.

Домакините запчонаха нова ера в историята си с идването на новите аржентински собствениции стартираха оптимистично сезона. Към момента старозагорци са на четвърта позиция с 13 точки. Гостите от своя страна са в доста сложно положение и към момента са десети с девет точки, което не се харесва никак на феновете на тима.

През седмицата Берое направи два трансфера. Първо привлече нападателя Гонсало Исса, който последно бе част от испанския Лорка. Вчера пък младият Дамян Йорданов пък бе пратен под наем в школата на италианския Лацио.

На “Армията” трансферното затишие през месец август се очаква да избие в края на родния прозорец и да бъдат привлечени поне двама футболисти до края на периода. Днешният мач също така е доста важен за наставника Нестор Ел Маестро, който не може да бъде напълно сигурен за позицията си, ако не вземе три точки в Стара Загора.

БЕРОЕ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни състави:

БЕРОЕ (3-4-1-2): Ачинели; Вълков, Рамос, Скуадроне; Каскардо, Сейхас, Ласзо, Говеа; Селесте; Севайос, Трибуле

ЦСКА-СОФИЯ (4-3-3): Бусато; Вион, Кордоба, Х. Петров, Санянг; Юга, Кареасо, Линдсет; Хайнц, Назон, Фаетон

СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: "Берое", Стара Загора
НАЧАЛО: 21:15 часа