Временният старши треньор на Ботев (Пловдив) Рафаел Ферейра определи група от 20 футболисти за домакинството на “канарчетата” на Славия. Двубоят е днес от 21:30ч на стадион “Христо Ботев” в Пловдив.

Извън основната група остават контузените Мохамед Брахими, Дилан Мертенс и Уме Емануел, съобщават от Ботев Пд.

Извън групата обаче е и Пунчец, който бе титуляр в последния мач, като от официалния сайт на канарчетата не разкриват каква е причината за това.

Ето и пълната група на Ботев: Ханкич, Кайзер, Тамм, Секулич, Попов, Бароан, Фаустас, Ето’o, Акере, Минков, Папазов, Перера, Ннади, Рабей, Ван Хертъм, Работов, Карабельов, Балтанов, Балоянис и Колев.

Билети за двубоя са налични онлайн на сайта kolezha.bg. Пропуски за мача ще се продават и в двата фен магазина – на стадион “Христо Ботев” и на ул. “Райко Даскалов” 40. Срещата може да гледате и пряко в ефира на Диема Спорт.

Старши треньорът на Славия Хосе Мария Бакеро също определи групата  за гостуването на Ботев (Пловдив).

Крилото Кристиан Добрев се завърна към тренировъчния процес, но не е напълно готов, за да се разчита на него. Сибири Кейта пък ще изтърпи днес последния от четирите си мача наказание.

Ето и групата на Славия:

Николай Кръстев, Георги Петков, Виктор Генев, Венцислав Керчев, Мартин Георгиев, Емил Мартинов, Ертан Томбак, Валентин Петров, Велко Йеленкович, Ерол Дост, Чунг До, Иван Минчев, Емил Стоев, Кристиян Стоянов, Роберто Райчев, Галин Иванов, Тони Тасев, Денислав Александров, Йон Бакеро, Владимир Николов.