Старши-треньорът на Локомотив София Стойчо Стоев очаква победа срещу Етър утре, но е на мнение, че тя би постигната само, ако отбора му е концентриран в предни позиции. Специалистът коментира слабите и силните страни на противника, както и евентуалната селекция.

"Разбира се, че се надявам да победим. Всички са здрави с изключение на леки болежки на някои. Етър са корав отбор, който се бори до край. Не се заблуждаваме, че са само с една точка до момента в шампионата. Имат опитни играчи, като това им е ядрото. Относно селекцията, тя винаги е отворен процес за нас, но разбира се трябва да се съобразяваме и с  нашия бюджет." сподели пред BgDerby наставника на столичани.

Стойчо Стоев разкри, че "железничарите" ще играят контрола с ЦСКА 1948 (втория отбор) през паузата на шампионата. Както е известно предстоят два двубоя на националния отбор срещу Иран и Черна Гора.

"Договорили сме контрола с ЦСКА 1948 втория отбор. Още не сме се разбрали за дата, защото не е излязла програмата за следващите кръгове. В тази проверка ще окомплектоваме състава, тъй като го сглобявахме в движение. Не деля футболистите си на българи и чужденци, а се доверявам на по-подготвените. Който се бори на тренировки получава шанс. Последните кръгове не се представихме добре, и трябва да наваксаме, за да излезем от негативната ситуация, но трябва време." допълни треньора на Локо София пред Bg Derby.