Ботев (Пловдив) с радост обявява подновяването на партньорството си с WINBET, които затвърждават своята позиция като основен спонсор на клуба.

През последните четири години WINBET заема специално място в семейството на Ботев (Пловдив), доказателство за което е логото на букмейкъра, стоящо на официалните и тренировъчните екипи на първия и втория отбор на клуба. На стадион „Христо Ботев“ и Спортен комплекс „Никола Щерев-Старика“ ще бъде позиционирано логото на WINBET.

Алексей Киричек, изпълнителен директор на Ботев (Пловдив): „Продължаването на партньорството ни с WINBET е доказателство за силата на нашата връзка. Този съюз постоянно добавя стойност и за двете страни, повишавайки репутацията ни на надежден и развиващ се клуб. Извън бизнес отношенията, WINBET плавно се превърна в част от ядрото на идентичността на Ботев (Пловдив) през последните години и остави голямо впечатление в град Пловдив.

Докато разширяваме нашето партньорство, очакваме с нетърпение стартирането на нови инициативи и изразяваме нашата дълбока благодарност на WINBET за тяхната съществена подкрепа.”

„Партньорството между WINBET и Ботев (Пловдив) е едно от най-дългосрочните за нашата компания и продължаването му е поредната логична стъпка както в развитието на нашите отношения, така и в последователната политика на WINBET в подкрепа на българския спорт. Пожелаваме много успехи на клуба в постигането на техните цели”, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева – Иванова.

WINBET е една от водещите компании за залагания в България. Влиянието на компанията се простира и извън границите на България, оперирайки в Румъния, Сърбия, Хърватия, Танзания и Беларус.