ЦСКА-София победи с 1:0 Национал в двубой от втория кръг на Елитната група до 15, игран на изкуствения терен на НСА. 

Срещата започна с добра ситуация за гол пред Национал. Валери Георгиев се озова на стрелкова позиция в наказателното поле, но ударът му бе спасен от вратаря на ЦСКА-София. В 13-та минута домакините имаха ново добро положение за откриване на резултата, но изстрелът на Антоан Пенев не намери очертанията на вратата. Последва и греда за “зелените”, но попадение така и не падна. “Червените” отговориха също с две добри възможности, но резултатът така и не бе открит. В 27-та минута и те нацелиха гредата след удар от пряк свободен удар на Йоан Андреев. Вратарят на Национал се намеси, след което топка се отби от страничния стълб. Така почивката дойде при нулево равенство. 

 

Втората част започна по-добре за ЦСКА - София, като те създадоха няколко добри положения за гол, но добри намеси на вратаря на домакините не позволиха топката да попадне в мрежата. Последва добра изява и на стража на “червените” Цветомир Манолов. 

В 57-та минута дойде победното попадение. Йоан Андреев стреля по диагонал и даде преднина на гостите. Десет минути преди края ЦСКА-София имаха възможност да удвоят резултата, след добра контраатака. Владислав Величков се озова сам срещу вратаря, но ударите му на два пъти бяха избити. До края други голове не паднаха и двубоят завърши с минимален успех на “червените”, които записват втора победа в Елитната група до 15г.