След близо месец преговори между ръководството на ЦСКА и Бисмарк Чарлс, в крайна сметка той склони и ще премине под наем в състава на Пирин. 22-годишният ганаец, който доскоро лекуваше контузия, ще остане при “орлетата” до края на годината, а ако всички са доволни от съвместната им работа, контрактът може да бъде удължен и до края на сезона, пише Мач Телеграф.

ЦСКА прати вече двама футолисти в Пирин. Става дума за Симеон Александров и Александър Бучков. Иначе Канцлера минава за любимец на “червените” фенове заради гола, който отбеляза на финала за Купата на България през 2021 година. След това попадение обаче талантливият футболист бе постоянно преследван от контузии и записа едва 12 мача в първенството, без отбелязан гол. Игра и 2 мача за Купата на България.

Вчера Пирин си върна и Аймен Суда, който също играе на позицията нападател, а преди няколко дни бе обявен трансфера и на Станислав Костов. Така за домакинството на черно-белите от Пирин ще могат да разчитат на трима класни нападатели.