Няколко от основните играчи на Милан изразиха своята подкрепа към досегашния си технически директор Паоло Малдини, който беше внезапно уволнен от клуба. За повечето от тях се тиражираше в местните медии, че са останали разочаровани от този ход на миланския гранд, като изглежда, че информацията е била вярна.

Голямата звезда на “росонерите” - Рафаел Леао публикува стори в Инстаграм как слуша музика в колата си на път за Лисабон. Прави впечатление как португалският национал не само се усмихва иронично, но и прави красноречив жест как си затваря устата.

📱 @RafaeLeao7 on Instagram 🤐pic.twitter.com/KD0RQoHp1l

— SempreMilan (@SempreMilanCom) June 6, 2023

Друг привлечен играч от Малдини и неговия сътрудник Фредерик Масара - Майк Менян, предприе различна, но също любопитна стратегия. Той качи като стори две снимки от представянето си като играч на Милан, на които е заедно с двамата директори и някогашния им колега Иван Газидис. Стражът написа към снимките “Милан завинаги”, но към надписа добави емоджито “”, а вместо точка на “i” в “Milan” сложи “?”, което не остана незабелязано от феновете.

Сандро Тонали също качи снимка от представянето си като футболист на Милан с Масара и Малдини, но в случая без закодирани послания, а само с емоджита на червено и черно сърца.

📸 Sandro Tonali on Instagram pic.twitter.com/Tf35GXreOH

— Milan Posts (@MilanPosts) June 6, 2023

Подобна беше и реакцията на Алесандро Флоренци в Инстаграм, като той също публикува своя снимка от подписването на договора си с клуба в компанията на Масара и Малдини, добавяйки само червено сърце и просълзено емоджи.

📸 Florenzi on Instagram pic.twitter.com/1gsr3sejiz

— Milan Posts (@MilanPosts) June 7, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago