PlovdivDerby

Временният наставник на Ботев Пловдив Стефан Стоянов бе изключително емоционален, независимо, че неговият отбор загуби от Арда с 0:3 в мач от 35-я кръг на efbet Лига.

„Мисля, че направихме добри тренировки. Футболистите тренираха, защото знаеха, че ще имат професионален мач. Доволен съм от тях. Достатъчно често говоря по-дълго, сега само ще кажа – без думи. Чисто футболно не ни се получиха добре нещата, но оставам без думи в момента от тази емоция от феновете“, започна Стоянов.

„Всеки мач беше различен, имахме поредица от загуби, но успяхме да пренаредим състава, дадохме малко мотивация и с малко повече късмет можеше и победа да имаме. Тук беше докосване на младите момчета до истинския футбол“, добави наставникът на Ботев.

„Остава негативен вкус, че нямаме победа, но да се надяваме от новия сезон нещата да са, както трябва. Футболистите са израснали доста години тук. Подкрепата беше чудесна, ще видят, че не е страшно. Не е лесно да излезеш сам. Трябва да има хора, които да подкрепят играчите. Ще се мине по този път, но това е голям бонус за играчите. Не знам за бъдещето ми. Сега мисля за децата ми“, завърши Стефан Стоянов.