Финалният спринт в efbet Лига наближава. До последно не е ясно кой ще се поздрави с шампионската титла - Лудогорец или ЦСКА - София. В последния кръг в сряда "орлите" гостуват на Черно море, като победа на "Тича" ще направи със сигурност отбора на Ивайло Петев шампион. По същото време "червените" ще играят дерби с Левски на Националния стадион "Васил Левски", като футболистите на Саша Илич ще преследват задължителни три точки, ако искат да детронират разградчани, надявайки се и на благоприятно за тях развитие на нещата край морето. 

Заради непредвидимата ситуация на върха от Българския футболен съюз ще приготвят два шампионски трофея, които ще чакат в готовност на пистата и във Варна, и в София. В зависимост от крайната развръзка единият няма да влезе в употреба. 

Засега не е ясно кой от футболната централа ще награди новия шампион. Лудогорец вече спечели един трофей през сезона - Купата на България, като отличието беше връчено на "орлите" от президента на ПФЛ Атанас Караиванов. Преди година "зелените" вдигнаха своя 11-и шампионски трофей, връчен им в Разград от Йордан Лечков и Неделчо Михайлов. Не е изключено при титла на "червените" в София, трофеят на тима от "Армията" да връчи легендата Емил Костадинов.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe