Септември приема Ботев (Враца) в последен двубой от плейофната група с отборите, борещи се за оцеляване в efbet Лига. Мачът на стадион "Васил Левски" е от 18:30 ч. и ще бъде ръководен от Ивайло Ненков.

Крайният изход от срещата няма кой знае какво значение за двата тима, тъй като вече е ясно, че столичани със сигурност изпадат, а футболистите на Даниел Моралес пък си гарантираха оставане в елита и през следващия сезон. Септември и Ботев ще търсят път обратно към победите, тъй като загубиха последните си два шампионатни мача.

При успех врачани ще останат на върха в долната шестица, но от другата страна тимът на Красимир Балъков ще иска да избегне последното място в класирането. В рамките на редовния сезон днешните съперници на два пъти завършиха наравно.

21

Домакините нямат сериозни кадрови проблеми, а след изтърпяно наказание се завръщат Валентин Йосков и Мартин Стоянов. Моралес също ще може да разчита на най-добрите си футболисти в търсене на успешен завършек на кампанията.

СЕПТЕМВРИ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни състави:

СЕПТЕМВРИ: Ковальов, Велев, Сенхаджи, Дюлгеров, Йорданов, Бенгюзов, Семенив, Будинов, Тонев, Смоленски, Кондраков

БОТЕВ (ВРАЦА): Дичевски, Митев, Цветков, Карамоко, Олдър, Сиера, Микелс, Руменов, Йорданов, Евандро, Жоао Марио

НАЧАЛО: 18:30 часа
СЪДИЯ: Ивайло Ненков
СТАДИОН: "Васил Левски", София

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe