Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев бе доволен от обрата на “орлите” до 3:2 над Левски. Разградчани сега държат съдбата на своите ръце и специалистът се надява да добра развръзка във Варна срещу Черно море.

“Благодаря на феновете, че ни подкрепяха. Ние нямаме лесен мач, важността на трите точки, като че ли ни вкара повече стрес. След като вкарахме гол необяснимо се дръпнахме и получихме гол. С една или две атаки допуснахме попадение, което ни е стара слабост. Радвам се, че проявихме характер все пак. Имахме пропуски в средата на терена, когато изграждаха атаки. Нормално е като допуснеш гол, да изпаднеш в неловко положение, но ние трябва да търсим във всяка една ситуация да сме подготвени. Сега всичко зависи от нас и да изиграем добри 90 минути срещу един боеспособен отбор на Черно море. Ние държим съдбата в ръцете си”, каза Петев.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe