Отборите на Локомотив (Пловдив) и Черно море се изправят един срещу друг в двубой от 34-ия кръг на efbet Лига. Главен съдия на срещата ще е Георги Димитров.

Двата състава вече загубиха шансове за четвъртото място, което комфортно се държи към този момент от Левски. "Моряците" загубиха и теоритични шансове, след като в последния кръг отстъпиха с 1:2 именно от "сините" в София. Преди това отборът на Илиан Илиев взе точка (1:1) срещу ЦСКА 1948 и допусна поражение от ЦСКА - София (0:2).

От друга страна "смърфовете" са в още по-лоша форма от началото на своите битки в първата шестица. Съставът на Александър Томаш записа три загуби, в които не успя дори да отбележи гол. Пораженията дойдоха от Лудогорец (0:1), Левски (0:3) и ЦСКА - София (0:1).

По този начин Черно море се намира на пето място с 54 точки, а Локомотив (Пловдив) е на шеста позиция с четири по-малко.

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни състави:



ЛОКО: Хоркаш, Трупе, Паскалев, Сегура, Томашевич, Зебли, Каракашев, Илиев, Джовани, Дион, Сорга 

Ч. МОРЕ: Георгиев, Попов, Дробаров, Атанасов, Панов, Панайотов, Велев, Сула, Василев, Пашеко, Илиев

Стадион: "Локомотив", Пловдив

Главен съдия: Георги Димитров
Начало: 19:45 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe