Легендата на Левски Станислав Ангелов гостува в подкаста на Sportal.bg, където говори по различни теми. Пелето коментира и битката за титлата в efbet Лига, която навлиза в заключителната си част.

"Дано да остане всичко в посоката на феърплея! Най-интересното е, че Левски ще трябва да направи ЦСКА шампион, на което мога да се смея до утре, като го слушам как сам го изказах. Такъв е животът, ще видим как ще се изиграят тези мачове. Ще са много интересни - и на едните, и на другите, и на третите. Дори за седмото място е битка, надолу вече е ясно кои си отидоха. Според мен който играе бараж, ще остане. Положителното е, че има битка до края и е интересно. Но определено имаме нужда от по-добра работа с децата и повече инвестиция в този процес, а то лека-полека се възражда и се случва", каза бившият капитан на "сините".

Очаквайте в следващите дни целия подкаст със Станислав Ангелов!

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe