Нападателят на Реал Мадрид Карим Бензема ще получи наградата на вестник “Марка” - “Легенда”, която се връчва на спортисти, които са останали в историята със своите постижения и кариери на високо ниво. Френското острие ще я получи в четвъртък на официална церемония, на която ще присъстват и много официални лица, а също и представители на Реал Мадрид. 

Наградата идва на фона на все по-засилващите се спекулации, че Карим Бензема, който е носител и на “Златната топка”, ще напусне Реал Мадрид през предстоящото лято и ще поеме към първенството на Саудитска Арабия. Информациите в пресата твърдят, че шампионите от Ал-Итихад са отправили впечатляващата оферта от 100 милиона евро на сезон към Бензема, който все още не е преподписал своя договор с “лос бланкос” и може да напусне като свободен агент след няколко седмици.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages