Манчестър Юнайтед продължава на увеличава своите усилия в преследването на ранна сделка за Мейсън Маунт от Челси, съобщава английската преса. Ерик тен Хаг е определил именно халфа като една от основните си трансферни цели за предстоящото лято и ръководството на “червените дяволи” вече е в доста напреднали разговори с представители на играча. 

“Телеграф” дори отива още по-далеч и дори твърди, че двете страни вече са постигнали договорка за личните условия на халфа, като единствено остава такава да бъде постигната между ръководствата на двата отбора. Това обаче няма да е никак лесна задача, тъй като от Манчестър Юнайтед оценяват Маунт на около 55 милиона паунда, тъй като английският национал има само година от своя контракт, като отказва да подпише ново споразумение с Челси. “Сините” обаче държат на своята цена от 85 милиона паунда и разговорите в конкретика между ръководствата тепърва предстоят.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages