Тотнъм ще поиска от Ювентус да намали цената на Деян Кулушевски, за да могат двете страни да стигнат до договорка за трансфер, твърди “Дейли Мейл”. Шведът пристигна на “Лондон Стейдиъм” през януари 2022-а с наем за година и половина и откупна клауза в размер на 25 милиона паунда, която обаче щеше да се активира автоматично, ако “шпорите” се бяха класирали за Шампионската лига. Те останаха осми в крайното класиране и сега лондончани трябва да решат дали в крайна сметка искат да завършат сделката. Именно поради тази причина те ще се обърнат към ръководството на “старата госпожа” с идея за нови преговори и сваляне на цената на футболиста.

 Италианският гранд също не е в много силна позиция, тъй като също ще пропусне участие в Шампионската лига и там също се очаква сериозна чистка през лятото, а Кулушевски определено не е сред желаните футболисти. От Тотнъм ще се опитат да свалят цената на футболиста с поне 5 милиона паунда, за да могат да го вземат за около 20. Интересно е, че лондонският клуб ще се опита да завърши сделката за футболиста, макар че не е ясно кой точно взима това решение, тъй като англичаните в момента нямат нито мениджър, нито спортен директор.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages