Легендарният футболен специалист Георги Василев даде мнението си относно битката за титлата в efbet Лига. Той обърна внимание на равенството между ЦСКА 1948 и Лудогорец, което остави на върха ЦСКА - София.

"Вече всичко е в ръцете на ЦСКА. Докато преди равенството в Бистрица "червените" бяха зависими от резултатите на другите отбори, сега те зависят единствено от себе си. Дали ме изненада развръзката на сблъсъка в Бистрица? Не. Гледах мача внимателно и видях два отбора, които играят за себе си. За съжаление, теренът не позволи по-добро качество на футбола. Видяхме много битка и мисля, че равенството бе логичният изход на срещата.

Любопитно е, че през втората част ЦСКА 1948 изглеждаше като отбора, който повече търси победата. Но пък те през цялата година играят много силно. Имаха кризисен период, но точно в такива двубои срещу силните тимове се излиза от тежките моменти. А Лудогорец със сигурност не е това, което беше преди няколко години и това се доказа за пореден път. Най-хубавото в този мач беше, че българи определяха случващото се на терена - и Чочев, и Делев, и Десподов. Това е добре и за националния отбор", каза Гочето пред "Тема Спорт".

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe