Скаути на азиатски клубове ще седнат в ложите на „Армията“ в събота, когато ЦСКА - София посреща ЦСКА 1948. Мачът започва в 18:00 часа, а интересът на съгледвачите предизвиква Дюкенс Назон, пише “Тема спорт”. Централният нападател е пред трансфер, след като прави силен сезон и почти сигурно ще бъде продаден през лятото. 29-годишният таран пристигна в Борисовата градина през лятото, а до момента записа 30 шампионатни мача, в които вкара 17 гола. Назон е водещият голмайстор на състава, като по попадения в efbet Лига отстъпва единствено на Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. В събота двамата ще се изправят един срещу друг.

Дюкенс имаше проблем с травма в коляното. Той я получи преди гостуването на Лудогорец в Разград, завършило 2:2. Таранът все пак се появи на терена на „Хювефарма Арена“ като резерва. Централният нападател бе на пейката и през уикенда, когато ЦСКА - София се наложи с 1:0 над Локомотив Пловдив. Той бе първата смяна, използвана от Саша Илич. Появи се на терена в 64-ата минута на мястото на Дауда Бамба. Назон вече е напълно възстановен от травмата и тренира пълноценно. Все още обаче не е ясно дали ще започне като титуляр срещу ЦСКА 1948, или в трета поредна среща ще остане резерва.

Интерес от чуждестранни клубове има и към други играчи на ЦСКА - София. Сред тях е Амос Юга, който тази пролет подписа дългосрочен договор с “червените”.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe