Берое ще бъде воден от чужденец през новия сезон. Сегашният наставник Николай Киров ще напусне поста си след настоящата кампания, а заралии са се насочили към иностранец. Белия пое отбора на пожар в средата на есенния полусезон след напускането на Петър Хубчев. Заради разклатеното състояние на клуба обаче представянето на тима също беше колебливо. И под ръководството на Киров отборът играе в последната група на efbet Лига. Обсъждани са няколко имена и до дни ще бъде избран наставник.

Очаква се до края на тази седмица да има яснота и за бъдещите инвеститори в клуба. В момента се водят разговори с чуждестранна компания, която да вземе мажоритарния пакет акции, които в момента са в ръцете на фенско сдружение. Предполага се, че инвеститорът ще дойде и с нов старши треньор. Заговори се и за вариант под Аязмото да се завърне Петър Хубчев, но това няма да се случи. Бившият национален селекционер е вариант и за Арда, за където е спряган и Николай Киров.

"Тема спорт"

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe