Крумовград е новият член на efbet Лига. Отборът на Неманя Миланович се поздрави с успех в “Коматево”, където обърна дубъла на Ботев (Пловдив) и със сигурност си гарантира втория билет, който праща директно в елита. Това ще бъде дебют за тима от Крумовград при най-силните в родния футбол. 

Същевременно дублиращият състав на “канарчетата” се прости с професионалния футбол, като в оставащите два кръга от сезона момчетата на Даниел Коен нямат шанс да се докопат до оставане във Втора лига. 

Константин Павлов даде аванс на домакините от Пловдив още в деветата минута, но след това Цветелин Радев и Мартин Сораков обърнаха резултата в полза на Крумовград. В края Джунейт Яшар направи 3:1 и фиксира крайния резултат. Вчера Етър спечели другото място, което носи директна промоция за efbet Лига. Остава да се разбере кой от втория ешелон ще отиде да играе бараж.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Startphoto