Отборите на Берое и Спартак (Варна) се изправят един срещу друг в мач от 33-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от групата, която ще определи изпадащите във втория ешелон и е с начален час 20:15 в Стара Загора. Главен съдия ще бъде Иво Андреев. 

Към момента домакините са на втора позиция в разделението с 30 точки, което им дава известно спокойствие, че няма да бъдат намесени в битката за оцеляване. При победа днес заралии ще се спасят от директното изпадане и ще са достатъчно далеч от мястото за бараж. 

“Соколите” от своя страна нямат избор освен да търсят успеха, тъй като поражението може да се окаже фатално в зависимост от развитието на останалите двубои. Равенството също няма да промени кой знае колко ситуацията им, но при три точки, надеждите за спасение ще се върнат с пълна сила. Към момента Спартак е на последно място с 21 точки, а мястото за бараж е на четири разстояние. 

В Берое няма да могат да използват Вини Трибуле, който от известно време е с разтежение. В Спартак пък аут са Луан, Родни Антуи, Иван Дичевски и Румен Руменов.

През редовния сезон Берое записа две победи над Спартак - 3:1 в Стара Загора и 4:0 във Варна. 

БЕРОЕ - СПАРТАК (ВАРНА)

Вероятни състави: 

БЕРОЕ: Караджов, Каскардо, Челич, Траоре, Гомес, Юсеин, Бауренски, Мечев, Василев, Ромарио, Йорданов 

СПАРТАК: Фигейредо, Сиера, Димов, Цветков, Климентов, Йорданов, Начев, Ивей, Митев, Евандро, Микелс 

Стадион: "Берое", Стара Загора 
Съдия: Иво Андреев 
Начало: 20:15 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe