Българският национал Янис Карабельов даде интервю пред Sportal.bg в Разград, където футболистите на Младен Кръстаич ще се изправят срещу Черна гора на старта на битката в европейските квалификации. Полузащитникът на Кишварда изрази оптимизъм преди двубоя.

"Влизаме в този двубой изключително мотивирани, спокойни, уверени в нашите възможности. С нетърпение очакваме началото на мача, за да покажем на какво сме наблегнали в последните дни и за да постигнем един добър резултат. 

Победите в последните мачове и добрите резултати ни дават една увереност в нас, отново възвърнаха част самочувствието, което бяхме загубили през годините и последните мачове. 

Надявам се тази възходяща линия да продължи и срещу Черна гора. Познавам доста от техните футболисти, здрав отбор са, разчитат на единоборства, очаквам много тежък двубой, който може би ще се реши в средата на терена - който спечели повече единоборства, той ще има предимство в двубоя. 

Със сигурност ще дадем най-доброто от себе си, ще дадем всичко от себе си, защото това е националният отбор - няма как да не дадеш всичко от себе си", сподели националът.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe