Ръководството на ЦСКА - София иска да се отърве от Жираир Шагоян, който дойде на "Армията" със статута на голяма арменска звезда, която е голова машина. С червената фланелка обаче нападателят се проваля на този етап, след като от началото на сезона записа 8 мача за тима, в които не вкара нито веднъж. Ситуацията с Шагоян обаче е доста сложна, защото той е под наем на "Армията", а в договора му има клауза за задължително откупуване. "Червените" ще се опитат да се откажат от тази сделка, но дори и да се наложи да купят арменеца в края на сезона, веднага след това клубът ще търси начин да го препродада или да го прати под наем. Вариантите са той да отиде в друг български клуб или да се завърне в родината си.

В Борисовата градина са стигнали до извода, че поне на този етап 21-годишният Жираир не е готов за елитен футбол. Припомняме, че нападателят блесна във второто ниво в родината си, където за местния БКМА Ереван вкара 54 гола и направи 26 асистенции в 54 мача.

Интересно е да се отбележи, че когато бе представен официално за ново попълнение на ЦСКА, "червените" обявиха, че той е купен и уточниха: "Финансовите параметри по покупката на футболиста остават конфиденциални".

Ден по-късно от Арарат контрираха, че Жирарир е даден под наем до края на сезона.

"Мач Телеграф"

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg