ЦСКА - София ще привлече още един норвежец в състава си през лятото. Става въпрос за играч, който действа на поста централен бранител. В момента на "Армията" игарят двама футболисти от скандинавската страна - Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Именно те са разкрили тази информация пред свои съотборници, като дори са показали снимки на въпросния играч, твърди "Блиц". Двамата не са разкрили името на защитника, но са заявили, че сделката е на 99% сигурна.

В последните дни се появиха информации, че ЦСКА - София готви поне три силни трансфера. Целта е да не се прави мащабна селекция, а да се привличат малко, но качествени футболисти, които да вдигнат класата на състава. "Червените" се нуждаят от подсилване във всички линии. Те се оглеждат за опции в ядрото на ариергарда, по левия фланг, в предмостието на отбраната и на върха на атаката.

Още през есента се появиха информации, че на "Армията" са близо до привличането на централен защитник от Скандинавския полуостров, но в крайна сметка до подобна сделка тогава не се стигна. В момента в тази зона тимът разполага с капитана Матей, Амос Юга, Християн Петров, Махмутович и Мено Кох.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg