Ботев (Враца) приема Пирин в мач от 24-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" е от 12:00 ч. и ще бъде ръководен от Волен Чинков.

Двата отбора се намират в опасната зона и ще преследват задължителен успех днес, за да се отдалечат още повече от дъното в класирането.

Тимовете на Даниел Моралес и Христо Янев подобриха значително представянето си през пролетта и записаха по две победи и едно равенство от 5-те си изиграни срещи до момента.

Домакините от Враца ще опитат да се върнат на победния път, след като в предния кръг загубиха от Левски (0:2). Пирин пък се надява на трети пореден успех в първенството. Серията на "орлетата" започна в Разград, когато отборът изненадващо се наложи над шампиона Лудогорец с 1:0.

Добрата новина за Ботев (Враца) е свързана със завръщането на четирима футболисти - наказаните Мартин Кавдански и Момчил Цветанов, както и контузените Меси Биатомусока и Том Рапнуи.

Христо Янев пък няма да може да разчита на звездата в състава си Чебрайлс Макрецкис, който ще пропусне мача заради натрупани картони.

Първият сблъсък между тези съперници по-рано през сезона завърши с победа за благоевградчани с 2:1.

БОТЕВ (ВРАЦА) - ПИРИН

Вероятни състави:

БОТЕВ ВР (5-4-1): К. Костов; Фераресо, Георгиев, Фелипе, Кавдански, Мендоса; Силва, Гаврилов, Ивайлов, М. Маринов; Переа

ПИРИН (4-2-3-1): Я. Георгиев; Велев, Сенхаджи, Дюлгеров, Йорданов; Бенгюзов, Шоколаров; Будинов, Кодраков, Тасев; П. Йорданов

СЪДИЯ: Волен Чинков
СТАДИОН: “Христо Ботев”, Враца 
НАЧАЛО: 12:00 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe