Наставникът на Хебър Владимир Манчев остана доволен от футболистите си, макар че загубиха с 1:3 домакинството си на Лудогорец.

“Целият стадион видя хъса и желанието. Играчите дадоха всичко от себе си. Играха това, което очаквах. Не мога да не бъда доволен от показаното като себераздаване и хъс. Лудогорец е много класен и не ни достигнаха силите да вземем нещо повече от този мач.

Първото полувреме махме атаки, които не успяхме да развием. На моменти взимахме грешни решения. През първите 45 минути техните халфове и нападатели много ни затрудниха след включвания от задни позиции.

Изиграхме сериозен мач срещу изключително сериозен противник. Класите са различни и това не е тайна за никого. Противопоставихме се на отбор, който играе в ШЛ и Лига Европа, а Хебър 20 години не е играл професионален футбол”, заяви Манчев.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов