Берое приема ЦСКА 1948 в първия съботен двубой от efbet Лига. Срещата под Аязмото започва в 12:00 часа, като двата отбора ще търсят трите точки, с които да се върнат на победния път.

Берое все още не познава победата през тази календарна година. Футболистите на Николай Киров стартираха 2023 година със загуба у дома от ЦСКА - София с 1:4. Последваха още две поражения за “зелените” и две равенствата, като последното такова беше през миналия кръг срещу Локомотив (Пловдив).

24

Според последните информации Берое продължава да не може да използва сенегалския ляв бек Бубакар Траоре и албанския халф Уерди Мара, чиято картотека все още се бави. Тимът от Стара Загора ще търси прекъсване на серията без победа и спиране на пропадането в класирането.

28

ЦСКА 1948 пък ще гони стабилизиране след загубеното дерби с ЦСКА - София. Емоциите от червения двубой в Бистрица отминаха и футболистите на Тодор Янчев ще търсят връщане на победния път. “Червените” вече са на 12 точки от първото място, което не означава, че отборът ще изгуби от своята стръв и че борбата за зона “Европа” няма тепърва да е в разгара си.

В отбора на Янчев няма сериозни кадрови проблеми, като единственият сигурен аут за срещата е централният нападател Александър Колев, който счупи костица в своя крак на мача със Септември (София). Очаква се Алекс да се завърне в сметките на своя треньор през април.

БЕРОЕ - ЦСКА 1948 

Вероятни състави:

БЕРОЕ (3-4-1-2): Караджов; П. Енрике, Ламбулич, Челич; Каскардо, Мечев, Юсеин, С. Гомес; Пенчев; Г. Йорданов, Трибуле
Старши треньор: Н. Киров

ЦСКА 1948 (4-1-4-1): Наумов; Фуртадо, С. Петров, Елитон, Джонатан; Чочев; Карагарен, Умарбаев, Октавио, Р. Кирилов; Сердюк
Старши треньор: Т. Янчев

СЪДИЯ: Георги Гинчев
СТАДИОН: "Берое"
НАЧАЛО: 12:00 часа

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe