Хосе Кордоба няма да е единственият, който ще се радва на по-добра заплата в Левски през пролетта. Очаква се повишение да получат и младоците, които са неразделна част от първия състав на тима. То обаче няма да е свързано с оферти, както бе при Хосе. Просто играчите сами са го заслужили с посотянството си. Юношите на тима вървят по старото и изпитано правило от "Дрийм тийма" на Левски, който първи от родните клубове успя да докара химна на Шампионската лига у нас. А то е, че парите скачат, след като и присъствието на въпросните играчи стане по-трайно в отбора.

Както е известно, Пламен Андреев дори успя да се превърне в титулярен вратар, а освен това се сдоби и с капитанската лента. По-епизодични роли играят Марин Петков, Патрик-Габриел Галчев, Асен Митков и Антоан Стоянов. Първите двама обаче вече доказаха, че могат да запълнят всяка дупка в състава.

По-важното е, че въпросното увеличение няма да тежи допълнително на бюджета, защото тези разходи отдавна са залегнали в него. А и треньорът Станимир Стоилов призна, че това не е толкова голям проблем за отбора, а основната тежест в момента са парите, които "сините" дължат на НАП.

В Левски се надяват, че и друи играчи от школата ще последват примера на споменатите по-горе. Тимът има нужда от попълнения на няколко поста, но не успя да намери решение, така че е логично да обърне поглед към юношите си.

"Мач Телеграф"

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg