Тази вечер е голямото дерби на Франция между Марсилия и Пари Сен Жермен. Този път големите врагове застават един срещу друг в сблъсък от 1/8-финалите за Купата на Франция. На "Велодром" отново ще е горещо и можем да очакваме доста интригуващ сблъсък, като само един ще ликува накрая.

Игор Тудор е избрал да започне мача с Алексис Санчес на върха на атаката, като той ще има подкрепата на Руслан Малиновский и Дженгиз Юндер. Жонатан Клос и Жордан Верету ще оперират по крилата, а Матео Гендузи и Валентен Ронжие ще си партнират в средата на терена.

📋 𝙎𝙏𝘼𝙍𝙏𝙄𝙉𝙂 𝙓𝙄 - #OMPSG

Here's our line-up for the Coupe de France 𝐂𝐥𝐚𝐬𝐬𝐢𝐪𝐮𝐞

⚪️🔵 pic.twitter.com/GIvx0xzrV1

— Olympique de Marseille 🇬🇧 🇺🇸 (@OM_English) February 8, 2023

Кристоф Галтие не може да разчита на няколко ключови играчи, като най-силно прави впечатление липсата на голямата звезда Килиан Мбапе. Така Лионел Меси и Неймар ще водят атаката с подкрепата на Витиня, а Марко Верати, Фабиан Руис и Данило ще са триото в средата на терена.

The starting 1⃣1⃣ tonight! 📋🔴🔵#CoupeDeFrance I #OMPSG I #LeClassique pic.twitter.com/q3rBhGi28o

— Paris Saint-Germain (@PSG_English) February 8, 2023

МАРСИЛИЯ: Лопес, Колашинац, Мбемба, Жиго, Клос, Верету, Гендузи, Ронжие, Юндер, Малиновский, Санчес

ПСЖ: Донарума, Хакими, Маркиньос, Рамос, Мендеш, Верати, Витиня, Руис, Данило, Меси, Неймар

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe