Манчестър Юнайтед приема Лийдс в отложен мач от 8-ия кръг на Премимър лийг. Това е първият от два последователни сблъсъка, след като отборите ще изиграят още един мач по между си през уикенда, но вторият сблъсък ще е на “Елънд Роуд”.

Мениджърът на “червените дяволи” Ерик тен Хаг е направил три промени в своя тим в сравнение с трудната победа над Кристъл Палас преди няколко дни. Новото попълнение Марсел Забитцер прави своя дебюют от първата минута, а освен него в състава се завръща Диого Далот, който страдаше от травма в последните седмици. Алехандро Гарначо пък заема мястото на Антони, който също е с травма.

🥁 Presenting your United XI to take on Leeds! 👊

➖ Sabi makes his first start
➖ @B_Fernandes8 takes the armband
➖ @AGarnacho7 starts on the wing#MUFC || #MUNLEE

— Manchester United (@ManUtd) February 8, 2023

Лийдс ще бъде воден от цели трима треньори, които доскоро бяха помощници на Джеси Марш преди той да бъде уволнен. Михаел Скубала, Пако Гайардо и Крис Армас правят две промени в отбора на йоркширци, като Лиам Купър и Марк Рока не са в групата за двубоя, а техните места са заети от Робин Хох и новото попълнение Уестън Маккени.

📋 Your Starting XI to face Man United... pic.twitter.com/I9bA5mFvaA

— Leeds United (@LUFC) February 8, 2023

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages