Братът на Лео Меси - Матиас, направи серия от скандални изказвания по адрес на Барселона и президента Жоан Лапорта. В Тwitch канала на сина си, Матиас Меси отправи редица нападки към каталунците.

“Няма да се върнем в Барселона, а ако го направим, ще изгоним Жоан Лапорта”, казва братът на аржентинската мегазвезда.

Supuestamente este es "Matías Messi, hermano de Messi" y está diciendo:

- Si volviera Messi, echaríamos a Laporta
- Al Barça no lo conocía nadie antes de Messi, sin él, no tendría museo
- No me gustan ni Pedri, ni Gavi

¿Es en serio esto? pic.twitter.com/4lqRtRJiBj

— Míster Seitán (@CuentaMister) February 8, 2023

“Хората в Барселона не подкрепиха Меси. Трябваше да излязат на протест или нещо друго и да оставят Лапорта да си тръгне, а Меси да остане. Каталунците са предатели. Майка ми веднъж каза на Лионел, че ще му се отплатят като на Роналдиньо. Казвам ви това, защото искам да го чуете от нас, а не някъде другаде”, добавя братът на Меси.

🚨🚨 Matias Messi (Leo Messi Brother) :"I have a sport clip that says "Messi should return to Barcelona" and I said "hahaha we are not going back to Barcelona, and if we do, we are going to kick out Joan Laporta". pic.twitter.com/5MjAXrqpSw

— Barça Xtra  (@XtraBarcaa) February 8, 2023

Матиас продължава със скандалните си изявления: “Никой не познаваше Барселона преди Меси. Реал Мадрид беше много по-голям отбор. И така му се отплатиха. Който е имал възможност да отиде в Барселона и да види музея на клуба, може да види, че музеят е Меси”.

Запитан също коя от двете млади звезди на Барселона харесва - Педри или Гави, Матиас отговаря: “"Не харесвам нито един от двамата... но ще кажа Гави”.

🎙️| Matias Messi (Leo's brother): "I don’t know about you, but Barcelona became known thanks to Messi. Nobody knew about them before." #fcblive pic.twitter.com/oUO8ajmWfu

— BarçaTimes (@BarcaTimes) February 8, 2023

По-големият брат на Лионел Меси не за пръв път се забърква в скандали. През 2018 г. Матиас получи условна присъда от две години и половина затвор за притежание на незаконно огнестрелно оръжие.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe