След 260 дни извън терените Златан Ибрахимович е близо до завръщане. 41-годишният швед игра с контузия в коляното в края на миналия сезон, за да помогне на Милан да стигне до първа титла от повече от десетилетие. Веднага след триумфа той претърпя операция, от която се възстановява повече от половин година.

Днес той за първи път изкара пълна тренировка наравно със съотборниците си. В края на миналата седмица Ибрахимович поднови занимания с отбора, но участваше в част от тренировкита, а след това продължаваше по индивидуален план.

#Milan, #Ibra scaccia crisi: si è allenato in gruppo e 'vede' il Torino https://t.co/bJip1Ycn97

— calciomercato.com (@cmdotcom) February 7, 2023

Според някои италиански медии Стефано Пиоли дори може да го включи в групата за мача с Торино в петък. Наставникът се надява Златан да вдъхнови съотборниците си за промяна в представянето и резултатите. Милан няма победа в последните си седем мача, като загуби пет от тях, а в тази серия влязоха две поражения от Интер.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe