Вратарят на ЦСКА - София - Густаво Бусато, ще остане в ЦСКА и през следващия сезон, предава “Тема Спорт”. Преди дни от “Българска армия” са активирали клаузата в договора му, която позволява на клуба от “Борисовата градина” едностранно да удължи престоя на бразилеца с още един сезон".

Настоящият контракт на бразилеца изтича в края на настоящата кампания, но той вече е обвързан с червените до лятото на 2024 г. Все още не е ясно кога от “Българска армия” ще обявят официално новината. 

Бусато кара четвъртата си година на "Българска армия", след като пристигна у нас през юни 2019-та от бразилския нискоразреден Итуано. В първите си месеци в тима той бе резерва на Витаутас Черниаускас, но от началото на 2020-та застана под рамката и оттогава е се наложи като твърд титуляр. Такъв остана при всички треньорски смени в клуба.

Последната информация бе, че от опитния страж се интересуват няколко отбора от родната му Бразилия, но те ще трябва да почакат поне още година, за да го привлекат в редиците си.

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg