Локомотив (София) очаква халфа Мартин Райнов. На 12 януари полузащитникът стана свободен агент, след като приключи отношенията си с румънския Арджеш. Бившият футболист на Левски, Берое, Локомотив (Пловдив) и други е разговарял с ръководството на "железничарите", пише "Тема Спорт".

Райнов е обявил, че, ако не си намери нов отбор в чужбина ще подсили "червено-черните". Така той е гласен за заместник на напусналия в посока ниските нива на футбола в Полша Симеон Славчев.

30-годишният Райнов е получил обаждане и от Локомотив (Пловдив) наскоро, но преди да стане ясно, че трансферът на Пиер Зебли в Химки пропада. Така след оставането на Зебли "черно-белите" вече не виждали смисъл в неговото привличане, което на този етап няма да се осъществи.

В средата на терена Александър Томаш разчитал още на Петър Витанов, Георги Каракашев и младият Христо Иванов. В "Надежда" обаче били на мнение, че Райнов ще им свърши отлична работа, както Симеон Славчев, който дойде в Локо преди година.

Освен в румънския Арджеш, където премина през септември 2021 година, навън той носи още екипа на израелския Ашдод. Развитие се очаква през идната седмица.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe