Наско Сираков е провел спешен разговор с кандидат-купувачите на Левски от "Спорт Рипъблик", предава "Тема Спорт". Мажоритарният собственик на "сините" е бил потърсен по телефона през нощта и на другия ден е провел дълга среща с представители на компанията. Случката е станала в началото на седмицата, но все още няма конкретна информация какво точно са обсъдили двете страни.

До скоро се смяташе, че сделката по смяната на собствеността на Левски ще бъде финализирана през февруари, но последната изтекла информация посочва, че от “Спорт рипъблик” няма да предприемат окончателни действия до предсрочните парламентарни избори на 2 април.

От "Георги Аспарухов" продължават да имат огромни задължения и се очаква клуба да стигне до споразумения с НАП. Само към въпросната агенция "сините" са натрупали колосален дълг от 11 милиона лева, но от ръководството на Левски са предвидили скорошно плащане на 5 милиона. Те ще отидат за плащане на главницата, натрупана от собствениците след Тодор Батков.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg