Новият спортен директор на Локомотив (Пловдив) Красимир Петров заяви, че се очаква другата седмица към тима да се присъединят двама нови футболисти, като освен това към отбора ще се присъедини официално и каращият проби Педриньо.

“Искаме да променим изцяло скаутирането на новите футболисти. Това ще стане в процес на работата. Досега има два изходящи трансфери - Бирсент Карагарен и Райън Бидугна. Освободили сме още двама души - Преслав Боруков и Александър Василев. Никога не е добре, когато се прави много голяма селекция и ще искаме това да го коригираме. Двама-трима, максимум четирима души. Привлекли сме, четирима футболисти, а другата седмица очакваме двама нови играчи, които сме сигурни, че ще вдигнат класата на отбора, а също така ще подпишем и с Педриньо. За Пиер Зебли имаше сериозен интерес от няколко клуба. Най-настоятелни бяха Химки. Имахме официално предложение, но по една или друга причина не се случи трансферът му”, каза Петров.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe