Треньорът на ЦСКА - София Саша Илич говори за подкаста на клубната телевизия на Партизан в края на зимния лагер на "червените" в Белек. Младият специалист за пореден път коментира лидерската позиция на тима след първия дял от шампионата. 

"Първи сме в класирането пред Лудогорец. Те са шампиони в последните 11 години и това е добро постижение за нас. Дава ни мотивация да продължим да работим даже повече в следващите месеци. Ще бъде трудно, особено срещу толкова качествен съперник. 

Ако става дума за класа, те превъзхождат всички отбори в първенството. Но ЦСКА и Левски продължават да са най-големите тимове в България. Затова имам задължение към феновете, хората в клуба и шефовете да се борим за всички трофеи - шампионската титла и купата на страната. Това изисква ръководството всяка година", заяви Саша Илич в родината си. 

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe