Привлеченият през лятото Дарвин Нунес е критичен съм себе си за показаното в Ливърпул през първите няколко месеца. Уругвайският нападател има 10 гола в 25 мача, но прави впечатление с многото си пропуски.

“Не мисля, че играя добре”, заяви той в интервю за “Скай Спортс”.

“Мисля, че мениджърът Юрген Клоп иска да вижда от мен това, което виждаше в Бенфика - примерно от двубоите срещу Ливърпул, когато се справих добре”, продължи Нунес.

“Винаги се старая да ставам по-добър. Клоп знае, че моята сила е скоростта и нахлуването в свободните пространства. Освен това той ми казва, че трябва да се движа повече и да бъда по-спокоен при завършващия удар. Нужно е да се забавя със секунда, защото ако шутирам с гняв или на висока скорост, то ударът ще е крайно неточен”.

“Мениджърът ме уверява, че съм футболист от висока класа. Важно е и да вкарвам голове.”

Дарвин Нунес е оптимист, че ще “избухне” през втората си сезон в клуба по подобие на своя сънародник и бивш нападател на мърсисайдци Луис Суарес. “Особено през втория си сезон в Ливърпул Луис ги разкъсваше. Същото при мен се случи и в Бенфика, където в дебютната си година нещата не се получиха, но на следващата избухнах”, завърши нападателят.

В първия си цял сезон за "червените" (2011/12) Суарес реализира 17 попадения, а в следващия завърши с 30.

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe