Контузията на Килиан Мбапе е по-сериозна от предварителните прогнози. Вчера френската звезда на Пари Сен Жермен получи травма в бедрото по време на мача с Монпелие. Той бе сменен в 21-ата минута, а малко по-рано пропусна дузпа, която изпълни два пъти.

След срещата наставникът на ПСЖ Кристоф Галтие заяви, че контузията на Килиан не е сериозна. След направените му изследвания тази сутрин обаче се разбра, че травмата не е толкова лека. Той със сигурност ще пропусне дербито с Марсилия за Купата на Франция, което е на 8 февруари. Нападателят е под въпрос за първия мач срещу Байерн от осминафиналите на Шампионската лига, който ще се играе на 14 февруари.

Kylian Mbappé souffre d'une lésion à la cuisse contractée contre Montpellier. Les examens réalisés ce matin sont inquiétants concernant sa participation au huitième de finale de Ligue des champions contre le Bayern Munich le 14 février. https://t.co/xaCwM6nyFm pic.twitter.com/51Ws7Gf1Sg

— L'ÉQUIPE (@lequipe) February 2, 2023

"Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago