Двубоят между Дея волей и Хебър (Пазарджък) от 14-ия кръг на efbet Супер волей ще бъде един от гвоздейте в програмата на b1b.box TV и www.b1b.box за следващата седмица.

Арена на сблъсъка отново ще бъде зала „Васил Левски“ в Пазарджък, където на 22 януари двата тима излязоха един срещу друг във финала за Купата на България. В него гостите от Бургас поведоха с 2:0 гейма, но допуснаха обрат и в крайна сметка отстъпиха пред Хебър.

Мачът от 14-ия кръг на efbet Супер волей между Дея и Хебър ще бъде на 12 февруари от 18:00 часа. Освен този двубой b1b.box TV ще излъчи още три двубоя от efbet Супет волей през следващата седмица, както и една среща от женската Демакс лига.

На 6 февруари един срещу друг ще се изправят отборите на Марек (Дупница) и Пирин (Разлог) в региналното дерби на югозападна България, което също ще бъде от 18:00 часа. На 10 февруари отново в 18:00 часа зрителите на b1b.box TV ще могат да наблюдават на живо срещата между тимовете на Пирин (Разлог) и ЦСКА.

Последният мач от efbet Супер волей, който ще попадне в ефира на b1b.box TV през следващата седмица е този между Монтана волей и Нефтохимик 2010 (Бургас), който ще се играе на 11 февруари от 18:00 часа. Два часа по-рано пък ще бъде излъчен и двубоят между съставите на Варна ДКС и Казанлък от 10-ия кръг на редовния сезон в женската Демакс лига.

06.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

Регионалният сблъсък между Марек и Пирин затваря 13-ия кръг в НВЛ при мъжете, като двубоят е много важен за двата отбора, в битката за оцеляване в елита.

10.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

В 14-ия кръг на редовния сезон в НВЛ за мъже отбора на ЦСКА няма друга алтернатива освен победата срещу Пирин, за да запази мястото си в призовата тройка.

11.02 – 16:00 Демакс лига 

Тотално подмладеният тим на Варна ДКС ще търси домакински успех срещу коравия състав на Казанлък в 10-ия кръг на женския ни волейболен шампионат.

11.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

Отборите на Монтана и Нефтохимик са съседи в класирането на НВЛ при мъжете, с еднакъв актив и очакванията са за изключително оспорван двубой.

12.02 – 18:00 efbet Супер Волей 

В повторение на финала от турнира за Купата на България по волейбол шампионите от Хебър ще приемат Дея в 14-ия кръг на мъжкото ни волейболно първенство.

Снимки: Startphoto