Полузащитникът на Лудогорец Педро Нареси даде интервю в родината си Бразилия, в което говори за адаптацията си в Разград и целите пред отбора. Халфът изигра 12 мача във всички турнири за "орлите" през есента, като успя да се утвърди в в титулярния състав на Анте Шимунджа.

"Беше по-добре, отколкото очаквах, адаптирах се много бързо. Разбира се, бразилците в отбора ми помогнаха много за това, но на терена успях да запиша много минути и да покажа добро представяне, играейки във важните мачове от първенстгвото, Купата и в Европа. Имам още много да се развивам и да уча от европейския футбол и неговата култура, но тези първи месеци бяха страхотни", заяви Нареси пред местното издание UOL. 

Това е първата ми подготовка заедно с отбора. Малко по-различна е от Бразилия, но е от голямо значение, защото все още имаме шанс да се борим на трите фронта, в които се състезаваме (б.а. efbet Лига, Купата на България и Лигата на конференциите), и нашата подготовка се базира на това. 

Създадохме големи очаквания, защото изиграхме страхотни мачове срещу Бетис и Рома и това е нашето ниво", коментира още бразилският халф.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.