Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив Преслав Боруков разкри защо се е стигнало до раздялата му с „черно-белите“. В момента 22-годишният централен нападател е на лагер с новия си клуб Арда (Кърджали).

„Когато свърши полусезонът, имахме разговори с ръководството на Локомотив Пловдив – аз и моят агент. Тогава видяхме, че имаме различни виждания върху нещата, след което разтрогнах по взаимно съгласие. След това имаше интерес към мен от други отбори, но аз разговарях с Александър Тунчев и смятам, че направих най-добрия избор. Сигурен съм, че нещата ще се получат“, заяви Боруков пред клубния сайт на тима от Кърджали.

„Аз работих с Александър Тунчев в Локомотив Пловдив и това със сигурност повлия в моя избор. Той проведе разговор с мен, обясни ми, какво ще иска от мен на терена. Обясни ми каква е неговата визия за игра на отбора, така че ще се постарая да се справя с неговите очаквания“, допълни нападателят.

„Обичам да пиша в моя профил във Фейсбук и в другите социални мрежи, защото през последните седмици имаше доста негативни коментари за мен, за това как са щели да се прекратят нещата с моя бивш отбор. Именно там аз написах как точно прекратихме взаимоотношенията. Каквото пише в моя профил – това е истината за мен“, каза още Преслав Боруков.