Наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа бе доволен от победата с 2:1 над Динамо Тбилиси в четвъртата контрола в Турция. Специалистът заяви, че е дал шанс на всички играчи от лагера, което дало отражение в моменти от играта, но като цяло е с положителна оценка от проверката.

“Доволен съм от първите 30 минути, създадохме доста положения и отбелязахме гол. Правехме това, което трябва. В края на полувремето изгубихме предимството си в игрово отношение. Второто полувреме започнахме с няколко промени и мачът стана съвсем друг. Всички играчи се нуждаят от минути. Като цяло обаче оценката ми е позитивна. Не ми харесва, че допускаме попадения, но това е ситуацията и ще трябва да подобряваме. От друга страна вкарахме и голове. Искам да виждам футболистите гладни за още попадения”, каза Шимунджа.

“Ако се намери подходяща опция, ще се опитаме да вкараме нов човек, но в защита имаме опции дори и след контузията на Диниш. Това е положението, понякога се получават травми. До голяма степен новите попълнения зависят от мениджмънта”, допълни Шимунджа.

Бъди част от "Домът на феновете”, играй и печели със Sportal.bg.