Привържениците на Локомотив Пловдив, обединени в групата „Трибуна Бесика“, използваха официалната си страница във Фейсбук, за да изразят гневната си позиция срещу кмета на града Здравко Димитров:

Докога Община Пловдив ще бъде лична слуга на наглеците и шайката крадци от Сопотското сдружение?!

Докога Пловдив и неговите граждани ще плащат милиони от собствения си джоб, за да могат ПИМК и всичките накачени фирми на фенове на Ботев, да крадат безнаказано с благословията на общинските съветници в града ни?!

Не е ли крайно време да се спре с това безобразие?

Пловдив няма болници и хора умират ежедневно, Пловдив няма свестни пътища, Пловдив няма пари за реставриране на операта и редица други символи на града ни, Пловдив няма детски градини, но кметът не спира да харчи безконтролно държавни пари за частно дружество, не просто държавни, а нашите пари, изкарани с честен труд.

Същият този кмет, който е вманиачен единствено и само в довършването на този компрометиран обект, с форма на тоалетна чиния, превърнал се в най-голямата публична кражба в историята на Пловдив, а може би и в цяла България. Дори и за Колодрума не се откраднаха толкова пари, колкото за мегаломанския проект на шайката от самозабравили се фенчета, общинари, кметове и подобни наглеци.

Спрете се докато е време, за да не ви спрем ние!